HTML

Netország

Minden ami az internet világában érdekes lehet, avagy elmerülés a virtuális valóság bugyraiban.

Friss topikok

  • Domain Admin: @Goe: Szerintem nem kell félni. A Facebooknak az új fejlesztése inkább zavaró...ott bármilyen képe... (2012.05.31. 09:45) A Google

Címkék

2012.04.27. 17:59 Goe

Na már megint egy hülye blog...

Hát ja.

Na jó azért remélem valami értelmes fog kijönni a dologból. Végülis annyira nem érdektelen a téma, hiszen szinte lassan már a fűnyíráshoz is internet kell és kezd felnőni az a generáció amely már a Mount Everest csúcsán is wifi kapcsolatot fog keresni. Így talán érdekes lehet elgondolkozni azon, hogy mit kaptunk az Internettől?

3025-if-you-know-what-i-mean.png

Neeeem, semmi pikáns dologra nem gondoltam.

Bár jobban meggondolva lehet, hogy....NEM!

Az Internet sok jó dolog mellett sok rosszat is adott (sok rossz szokást is). Na ezekről próbálok majd valamit kiokoskodni.

Ha minden jól megy.

Terveim szerint mind a jelenségekről, mind a szoftveres oldaláról fogok írogatni. Következő alkalommal fejest is ugrok a hálóba....ööö...Mi? Ekkora hülyeséget...

Na mindegy, hadd szóljon!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr584476870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása